Photo shoot.

en liten foto tur rundt på bygdene rundt i innlandet fylke. jeg føler meg så utroli heldig som kan bo i et fylke med så mange fine små tettsteder og bygder med fin natur og gode muligheter til og kunne ta gode bilder i nærmiljøet. eller det er jo ikke akkurat nærmiljø når vi drar rundt hele fylket for og ta bilder men vi er glade i og kjøre så det er ikke mye som er for langt for oss når det kommer til og kjøre steder så lenge vi har penger til mat og drivstoff.

jeg elsker og dra rundt forskjellige plasser og ta bilder å håper at jeg får reist rundt å dratt på turer en og del til neste år om koronaen er ferdig og økonomien er kommet i balanse igjen etter pandemien og generelle trange måneder med lavinntekt etter jul og før sommeren.


Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s