skjedd i det siste?

i det siste har det gått i mange telefoner og papirskrivinger for og prøve å ordne ting framover.
jeg har søkt meg inn på vgs. et år for og kunne få karakterer i de fagene jeg ikke har karakterer i som er så å si nesten alle grunn fagene. jeg har aldri taklet teori på skolen noe særlig og det har absolutt ikke vært noe lettere med mobbing og den hjemme situasjon jeg har hatt i barneskole og ungdomsskole men også på videregående. jeg ble ikke mobbet på videregående etter som vi flyttet til sande den siste halv delen av 10. klasse og jeg ble kvitt mobbingen, men det har allikevel vært ganske tøft for meg på videregående med lærere som ikke skjønte hva jeg ville med min framtid, men jobbet imot meg ve og ville gjøre sånn at jeg ikke kunne gå den retningslinjen jeg ønsket og generelt forskjellsbehandlet hele klassen i tillegg til at jeg hadde en ganske stor fotoperasjon med begge beina samtidig for og strekke akillessena som var for kort og en på hver fot rett etterpå for og snu foten 20* på hver fot. så med mye press fra lærerne for og måtte bevise dem hele tiden at jeg fortsatt kan gå den retningslinjen jeg gikk og operasjoner som skapte mye fravær men da lovlige fravær så ble videregående tøft nokk. jeg har ikke karakterer i noen grunnfag fordi min mor og skolen mente at jeg ikke trengte karakterer når jeg ikke klarte teorien så bra, men det var ikke karakter presset som gjorde at jeg ikke klarte teorien så bra men hvordan jeg hadde det hjemme og mobbinga så mitt karakter fritak begynte på ungdomsskolen jeg gikk på når jeg bodde på min hjem plass og fulgte meg helt til vgs. jeg har søkt meg inn på musikk dans og drama i retning drama siden nærmeste vgs. der jeg bor nå ikke har den riktige retningslinjen innenfor tip som er Teknisk Industriell Produksjon  som jeg ønsker å gå for og kunne bli bilmekaniker eller billakkerer. jeg har jo alltid hatt lyst til og bli bilmekaniker eller lakkerer, men har også hatt en stor interesse siden jeg var liten med musikk, dans, og skuespill så det er derfor jeg har valgt musikk dans og drama på det påbygg året jeg må gå nå.

vi får håpe på det beste og jeg må innrømme at jeg fortsatt ikke er noe motivert for den teorien jeg har slitt med i 13. skole år allerede, men jeg vet det kommer til og bli enklere denne gangen siden jeg har et mye bedre liv nå utenom skole enn det jeg hadde da jeg gikk på videregående sist

Ønsk meg lykke til. ❤ 

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s