Snart vår😍

I dag våknet vi til strålende sol å god vår temperatur så jeg benyttet sjansen til å ta noen bilder av treningstøyet jeg liker best fra wearefit.no av allt jeg har prøvd oppigjennom årene jeg har hatt med trening så er det kunn dette jeg er fornøyd med og som fungerer for meg😊Deili vår temperatur i solsteika


Buksen er veldig behagelig å ha på og super stretchy samtidig som den tåler vask etter vask uten og miste passformen.


Sports bh’n sitter skikkelig gått og er støttene samtidig som den har et ganske fint utsende og kan lett brukes under andre topper eller ve en high waist bukse.

Jeg får desverre ikke vist hvor stretchy trenings tøyet er på grunn av en skade i ryggen nå men lover at jeg skal gjøre det senere. Sjekk gjerne ut siden dems for og finne noe som du kommer til og like for dem har mange farger og design me den samma fantastiske fassongen som passer dem fleste 😊

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s