tom for luft

I det siste så har jeg følt meg som tom luft der jeg bare er der men ingen ting mer enn d og det har føltes litt på samme måte som at luft er der men vi bruker den bare til og puste og leve i om det går ann si det sånn.
jeg har i mange år slitt med meg selv og min selvtillit til hvordan jeg er og hvordan andre tenker jeg er med alle prestasjons krav fra hjemme fronten og alt og alle rundt meg, men nå som jeg har på en måte fått en mulighet til og kunne starte livet mitt på nytt om dere skjønner hva jeg mener med mine valg og min framtid styrt av meg så føles det på en måte ikke riktig for jeg har aldri hatt det sånn og hva er det som gjør at jeg fortjener og ha det sånn nå og faktisk føle meg bra som den jeg er og tørre og være meg selv som meg og ikke den meg selv som folk skulle ønske jeg var eller prøver og få meg til og være.

 
jeg har hatt mange reaksjoner på at jeg har fått det bra, men ikke er vant til det i form av angstanfall lignende reaksjoner der jeg mister fokus, får hjertebank, stopper og puste innimellom og ligger og rister eller skjelver med noe krampe lignende bevegelser og muskelspenninger og ja det høres helt jævlig ut men jeg syns på en måte ikke det selv og det kanskje kan høres helt på jorde ut, men siden jeg har vokst opp med kraftig epilepsi anfall som liten så er jeg jo på en måte vandt til og plutselig dette om på gata eller hjemme hos noen jeg er hos der og da å disse anfallene er på en måte litt likt det og gjør det vell enklere og takle dem. altså jeg skal jo ikke si det at jeg syns det er noe gøy heller med de reaksjonene jeg har hatt i form av de anfallene der for og kunne kalle det noe, for det har jo ødelagt mer for meg enn det kanskje har sagt om hvordan jeg har hatt det som at jeg har fått en ganske lang utsettelse på førerkortet og det meste krever en del ekstra energi fra meg hver dag selv om det er helt vanlige hverdagsting liksom. 

Jeg har alltid likt og gjøre masse hele tiden og det er veldig rart for meg og ikke trenge og gjøre det for jeg kan faktisk spørre min samboer om og vaske å rydde eller lage middag når jeg selv ikke orker det og det er noe jeg absolutt ikke er vandt til, men er ekstremt glad for.  Jeg har som sikkert mange andre i denne korona tiden slitt masse med tanke kjør og ikke orker noen ting for at jeg føler meg bare giddeløs på alt mulig, men er det noe jeg har prøvd og si til meg selv så er det at det ordner seg det kommer til og komme en dag der alle har mulighet til og kunne leve som vi gjorde før igjen og gjøre de tingene vi kanskje er vandt til og unne oss selv til faste tider igjennom et år, men ikke har mulighet til nå og kan da heller spare de pengene de tingene vanlig vis ville kostet og gjøre det til en slags feiring som blir litt dyrere for at vi har overlevd korona og spart de pengene vi tenkte og bruke på forrige tur, konsert, fest, dans, eller andre typer aktiviteter.

akkurat det siste der tror jeg nokk alle burde tenke litt over og gjøre det om til en motivasjon for og kunne gjøre så gott som mulig for og utrydde korona ved og ta forhåndsregler og vise hensyn for seg selv som en enkeltperson og alle andre man går forbi i løpet av en vanlig hverdag.

så håper jeg korona blir borte fortest mulig og folk kan begynne og leve som vanlig igjen.

vidde fjell i høst farger er tatt på trollstigen høsten 2020 og bestilles på læret for Kr 1.000,- pr bildet i størrelse 30 x 30. om annen størrelse ønskes kan pris diskuteres ut ifra det. send meg gjerne en mail på admin.tessa.blogg@tessamor01.com med bildets navn, antall og adresse info for bestilling.

Betal Her:

kr 1 000,00

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s