mitt forhold til opp pussing

mitt forhold til opp pussing er at vi dro hele tiden til et hus som lå i samme gate som oldemor og oldefar bodde og vi brukte alle ferier i mange år på å reise nesten 80 mil for og total renovere dette huset for å bo i det selv til slutt, men når jeg sier at vi dro for og pusse opp dette huset så er jo ikke det helt sant for jeg fikk ikke lov til og gjøre så mye siden jeg ikke var flink nokk som morsan og farsan mente eller jeg tror mest det er morsan for farsan vill liksom ingen noe vondt, men selv om jeg ikke har fått deltatt i opp pussing og sånt fra jeg var liten så har jeg klart og lære ved og se at de andre har gjort det som er den beste måten jeg lærer ting på siden jeg er en praktiker. Nå som jeg kan pusse opp og gjøre det jeg vill med huset og hagen syns jeg det er dritgøy og at jeg får det til gir meg ekstra energi og gjør at det kanskje går en liten faen i meg med en tanke til morsan på hvorfor jeg ikke har fått deltatt i det dem gjorde og hva hun mente med at jeg ikke var god nokk.

kioskette telefon er tatt ved Geirangerfjorden turistområde og bestilles på læret for Kr 1.000,- pr bildet i størrelse 30 x 30. om annen størrelse ønskes kan pris diskuteres ut ifra det. send meg gjerne en mail på admin.tessa.blogg@tessamor01.com med bildets navn, antall og adresse info for bestilling.

Betal her:

kr 1 000,00

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s