snø igjænn

D va snart vår, men jaggu så kåmm faen mæ snøn ijænn i år som kvart år så så rækk vi akuratt å få vårstæmninga å gleden av å snart kunna få plante blomster i hagen å kose sæ me grillmat i et stadig varmar vær som går mot sommar å soling, bygging, bading og bare glade folk me masse go mat å skjennerell aill denj kosn som følge me sommar stæmninga. jaja æ får håpe æ lære t næste år da at æ ikke håpe for hart på at sommarn kjæmm så kanskje skuffelsen på et siste snøfall som d e kvart år ikke blir like stor næste år som denj har vorte kvart år hit t for e o nånn da som for eksæmpel mæ som aildri lære på ænkelte teng som for eksæmpel d så æ blir like skuffa kvart år..
Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s