Mine mål for sommern

I sommer så har æ som mål å få tak i d æ træng t æ ska gå på folkehøgskola t høstn som æ fant ut at e ein del når æ begynte å gå ijænnom ka æ må pakke iforhold t ka skole åre går ut på me dansinga, skoletura, felles aktiviteta og oppbevarings løsninga på tingan mine t et dobbelt romm på internate, men æ veit sånn sirka korr æ ska få tak i dæm tengan æ mangle å t ein grei pænge så når æ har fått tak i d mæste å har fått pakke lista aille studentan får rætt før sommern så ska æ lægge ut aillt æ ska ha me, kosnn æ ska pakke d å korr æ har fått tak i d hænne så håpe æ dåkker får nå tips å inspirasjon ut av d t teng dåkker ska framover.

forutenom å forbrede mæ t skola så ska æ væll nyte sommer varmen å snekre nånn blomster kassa å plante uti hagen å så må vi væll få årna uti garasjan å få et system der så blir ein del puslejobba ute her heime i sommer åså kjæmm foræstn huseiern t å få årdna me strømmen å litt småtteri som ska gjøres med huse t næste vinter så vi kainn ha varme på bade mens vi dusje å koke kaffe eiller kjøre oppvaskmaskina samtidi.

d blir nåkk å jærra denj sommern her å æ syns d e så deili at æ endeli kainn styre mitt liv somm æ vill ha mi framti me folk æ vælge å ha nære å einndeli kann få muliheten t å stifte min egen familie der d e muli å få værra sæ sjøl.
sjøsiktende tre er tatt ve Sunnaas i 2021 og bestilles på læret for Kr 1.000,- pr bildet i størrelse 30 x 30. om annen størrelse ønskes kan pris diskuteres ut ifra det. send meg gjerne en mail på admin.tessa.blogg@tessamor01.com med bildets navn, antall og adresse info for bestilling.
Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s