mine tanker om sommeren 2021 å koronna.

i forije sommer så va d ganske så mange som dro t utlande og ikke tængt over korr stor krise d viruse her kunna ende me å bli å no ætter et år me virus så e d fortsatt folk som tænke å dra t syden så æ lure egentli på ka faen e d folk klage på. d burda værra så ænkelt å skjønne at mainn må ta hænsyn t kvarainner vaske ender å bruke munnbinn egentli sei så my meir enn akuratt dæm oran der ferr når ein heil værden først e nøtt t å ta sånne grep i 2020 så e d et stort varsel om ein muli krise å d viste sæ jo da et år ætter d første t take me hånsprit avstand å munnbinn blei inført at folk ikke har skjønnt d ennda å d skjenne æ å heilt sekkert mange andre at e ganske frursrerende ferr når ska vi få kvardagen vårres tbake ijænn? jo d e når folk kainn begynne å ins at vi ikke kainn jærra teng som vi vanli vis bruke å jærra ei stoinn men kanskje e nøtt t å endre planern litt ferr å kunna endre befolkninga roinnt om i værden. d e jo ikke bare d at folk tænke å dra t syden som iritere mæ men d at folk ska gå oppi kvarainner på butikken å at når komunann først blir stængt ned så stænge dæm ikke barnehagan å skolan så d da heiller e ongan vårres som ska værra me å drive værden videre som blir smitta i stan asa d e så mange teng som vi roinnt om i værden burda ha kunna fått på plass når vi leve i 2021 ætter et år me virus hadda d vært i 1920 så hadda æ skjønt koffer sjøl om d va mange ting som va bra da som ikke i d heile tatt har ein go funksjon no, men et virus burda mainn værtfall i 2021 ha klart å utrydde meir på et år enn d vi har klart t no. å dra t syden eiller ha store sammenkomsta på ei hytte e ikke ein utav dæm.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s