Jobbing etter påske

Ætter påska så ska æ begynne å jobbe å æ kjenne d blir ekstremt digg å komma sæ opp t nåkka kvar dag ijænn no når æ har gått over et år uten å hatt nå å gått t. Æ ska jobbe på kjøkkene i kommunen å på ein ainna plass som åså e i sæntrum så glede mæ t å kunna lage masse mat å kanslje tjene litt ækstra før æ begynne på folkehøyskole å når d kjæmm t d me å ska begynne å jobbe før æ starte på skola så kjæms jobben t å bli satt på pause t æ e færdi me d åre på skola så har æ jobben å komma tbake t når æ e heime ijænn😊.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s