Visit kortan kjæmm snart.

Æ har fått bestilt visit kort t bloggen ferr å kunna reklamere ferr bloggen å instagram bloggen uten å måtta proppe bloggen full av reklame som folk egentli bare skippe unna, men æ kjæms jo t å ha reklame på bloggen æ å som dæm ainner bloggeran, men da me teng som går på interiør, skjønnhet å teng æ brenn for å bruke sjøl i værdagen for æ ønske ikke å reklamere ferr teng æ ikke bruke eiller har tæsta sjøl ferr d bmir ting æ ikke kainn sei mæ go ferr å æ ønske ikke å reklamere ferr twmg æ ikke veit nå om 😊.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s