pussa opp stue bore

sånn her va sitte gruppa atme kjøkkene før.

å sånn her blei d ætter at æ mala å lakka d.

Æ blei kjæmpe fornøyd me resultatet å d e myti som kainn jærrast me ein skvætt maling. Æ som kanskje mange andre ælske å male å årdne heime så teng sjer ryddi å fint ut me bare litt ænkel vasking så blir d jo mye kosliar å ha besøk å mye lettar å ha d reint å støv fritt roinnt sæ så å sei heile tia eiller værtfall næstn heile tia ferr d e jo daga her å som e meir rotat enn andre, men d e d væll i dæm flæste heima vill æ na tru. Æ e kjæmpe gla ferr at vi har et hus me denj plass mulihetn som vi har ferr d jær sjølve vaskinga my ænklar når mainn slæpp å stange borti aille møblan som e på stua ferr å vaske gulvan så t oss så kainn vi vaske å støvsuge heile første etasjen på 20 min å d e så deili ferr vi har hoved stua, kjøkkenet, soveromme vårres, gjesteromme, d eine bade, å gangen her oppe å da å kunna bruke bare 20 min på å vaske å støvsuge aille gulvan på 20 minn e jo ein drømm, men selfølgeli så tar d jo længere tid om vi ska ta ein heil hælga vask der vi tar bægge etasjan.

Æ syns d kanskje blei litt my skriving om korr fort vi kainn vaske gulvan i hoved etasjen no, men æ kainn ta nånn bilda og vis dåkk kossn vi vanlivis har d her litt utover sommern ferr da får dåkk sjå ute å.

frost lagt vann e tatt ve Randsfjorden og bestilles på læret for Kr 1.000,- pr bildet i størrelse 30 x 30. om annen størrelse ønskes kan pris diskuteres ut ifra det. send meg gjerne en mail på admin.tessa.blogg@tessamor01.com med bildets navn, antall og adresse info for bestilling.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s