planlegger vi barn?

Både æ å min samboer Roy ønske å få barn å d e i d huse vi bor i no vi ønske å kjøpe å la barna vokse opp i å joda d e nokk mange som vill reagere på at hainn e så y eldre enn mæ når æ e 20. åt. å han e. 51. år, men æ meine d at så længe vi har ein go kjemi å funke bra sammen som vi e uten at denj eine parten prøve å forandre denj andre ferr at hainn eiller hu har nånn små feil så e d ikke ailldern som tælle d e faktisk pesonliheta å kossn mainn e ilag som tælle meir enn nåkka ainna i et godt forhoill.

Roy har to sønner fra før der ein e 24. år. å denj andre e 28. år. ja dæm e eldre enn d æ sjøl e som egentli blir ste mora dæmmers, men æ sjer meir på dæm som brødren mine e som æ ailldri har fått låv t å hatt ferr æ har jo to brødre, men æ har ikke møtt eiller snakka me dæm sia æ va 7 eiller 8 år gammel så dæm to gutan Roy har fra før e meir brødre ferr mæ enn dæm e bonus sønnern mine.

E d nåkka som e heilt sekkert så blir dæm to goe storebrødre t våres onga når dæm kjæm å d huse vi har e væll d æ villa kaillt et drømme hus å væks opp i å når d kjæms t d å værra mor å mine anka roinnt d s veit æ værtfall vældi gått kossn mainn ikk ska værra utifra min egen oppvælst, men æ tænke åså at æ glede mæ t aille utfordringa å gleda d vill ji mæ å bli småbarns mor å håpe egentli tia kainn bræmses ned sånn at dæm itj blir så fort stor.

Æ har væll aillti sagt d at æ vill ha 3 eiller 4 onga, men vifår na sjå da ka tia vise vi har na værtfall lyts t å få t ein eiler to ganske snart bægge to værtfaill så e d væll bare å sjå ka framtia bringe å glede sæ t d som kainn komma.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s