sponsor og kommende reklame?

Jeg kommer nokk til og dele litt reklame om produkter jeg bruker selv og eventuelt kommer til og få sponset om det er mulig at jeg fra lille fosen noen gang kan komme så langt i blogg verden.

Produkter jeg bruker i sminke er mesteparten fra make up mekka, men maskaraen jeg bruker er skinnsykt vanskelig å finne noe annet sted enn på Vita og er fra Lôreal paris. Jeg bruker kun den maskaraen og syns det er kjempe vanskelig og finne en som er like tynn og smud i børsten som den. egentlig litt vanskelig og forklare så jeg kommer til og lage en video om de ulike sminke produktene jeg bruker daglig og legge ut her og på Instagram.

Jeg kommer også til og lage en video på hvilke hudpleie produkter jeg bruker daglig og hva som funker for meg ve solbrenthet og atopisk eksem og andre generelle produkter jeg bruker så det kommer nokk til og bli noe reklame fra min kanal også som de fleste bloggere\influensere har, men jeg skal prøve og ikke bombandee dere med alt for mye av det.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s