hvorfor endre stil på bloggen så ofte?

Jeg har skiftet tema og utsende på bloggen ofte i det siste for og finne det utsende jeg syns fungerer til min blogg og det jeg legger ut noe som ikke er så lett når jeg liker så mange ting som er så forskjellige så måtte til slutt se på hvor enkelt oppsett hvert tema har og landet på det temaet jeg har nå så håper jeg at dere vill like det og send meg gjerne en e-post på admin.tessa.blogg@tessamor01.com om dere syns jeg burde tilføye noe eller gjøre noen endringer for leserne mine sine meninger om min side og det jeg gjør bidrar til og kunne gjøre bloggen min bedre og enklere og kunne gjøre mine kanaler til noe dere ønsker se på.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s