kommer jeg til og blogge på skolen?

Jeg kommer til og gjøre klar en del innlegg når jeg har tid på søndagene for det er da vi kommer til og ha mest fri siden skole dagene mine kommer til og være fra mandag til lørdag nesten hver uke også kommer jeg til og gjøre klar noen innlegg til posting før jeg drar til folkehøyskolen. Jeg håper jeg klarer og holde dere oppdatert og om jeg ikke får skrevet så mange innlegg så kan d hvert fall om ikke garantert hende det kommer en del video bløgging i de periodene det skjer mest på skolen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s