to av innleggene dine er borte fra bloggen din.

Jeg måtte slette to av mine innlegg fra bloggen for dem hadde på en eller annen måte låst seg til toppen av siden så folk som klikket seg inn for og lese bloggen min måtte hver gang bla seg forbi de to innleggene for og se de nyeste.

dette syns jeg ga et første inntrykk på bloggen min jeg ikke ønsket, men jeg skal prøve og publisere dem på nytt for og se om det vil endre seg da, men blir det samme problem så er jeg ikke interessert i og ha de to innleggene mine ute og kommer til og slette dem selv om det var mine to første blogg innlegg på denne siden noen sinne så er dem ikke hvert det om de skal lage et dårlig inntrykk på bloggen min, men håper det vill ordne seg.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s