flere natur bilder.

Jeg tar naturbilder hele tiden, men håper at jeg får råd til video kameraet fra SONY som dere kan se det her og jeg har ønsket meg siden det kom ut på markedet men aldri fått råd til og det kommer fortsatt til og ta lang tid før jeg kommer til og ha råd til det ved tanke på at det er helt andre ting i dagliglivet som er viktigere og få unna lenge før et kamera blir kjøpt, men jeg skal få tak i det en dag og da kan jeg hvert fall love dere at det blir mange nye naturbilder fra meg samtidig som det gjør bloggen og jobben min mye enklere om jeg får samarbeidsavtale med noen og generelt for videre framdrift med tingene jeg har lyst til og få til med mine blogg kanaler her og på Instagram framover så håper absolutt ikke det er lenge til jeg kan ta meg råd til og kunne kjøpe kamera selv om jeg nesen er sikker på at jeg må vente minst like lenge som jeg allerede har gjort.🙈

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s