klær jeg liker best og gå med

Det antrekket jeg går oftest med er vell dette, men vet ikke helt selv hvorfor.

Det kan jo ha noe med at jeg bare elsker denne kjolen selv om jeg ikke helt vet hvor den er fra og jeg arvet den brukt på finn.no som forresten er en ganske fin side de folk legger ut mye bra gratis som er pent brukt så er du en fattig student eller på en annen måte er nødt eller bare ønsker og spare penger så kan dette være et godt tips for og få tak i klær, baby utstyr, sko, barnevogner, sofaer, stuebord, senger, bilder, leker, dukkehus og skjennerelt alt somm kan få plass inni et hus til deg og ungene med resten av familien om du vill.

Den eneste bakdelen med og skulle få tak i billige så og si nesten nye ting på finn er at du ikke kan syns det er for langt og kjøre til naboen eller butikken og hjem igjen siden det alltid lønner seg og kjøre noen kilometer ekstra for og få tak i det man vill har til en billigere penge og en liten bonus ting med det er jo at man får mer kjøre erfaring jo lengere man kjører og det gir jo bedre sjåfører på veien så jeg vill si at alt i alt er det verdt det og kjøre litt lengere for og få tak i noe man vill ha for en billigere penge og heller bare ta det hele som en tur.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s