Burde jeg?

Jeg lurer på hva dere lesere syns om at jeg lager videoer på hva jeg gjør gjennom en uke og legger det ut som en fast post hver Lørdag? Og burde jeg begynne med en dagens outfit greie? eller blir det litt for likt det dem andre bloggerne gjør og burde jeg gjøre noe annet?

Jeg er ute etter dere seerne og leserne mine på bloggen og Instagram sine meninger og forslag til hva dere kunne tenke dere og se på mine kanaler av innlegg, posts, storys, videoer, og eventuelle andre ting om dere har noen forslag.

Jeg kommer til og legge ut dette på Instagram i en video også så det er mulig og kommentere eller sende meg en pm der også om dere ønsker det.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s