naturbildene mine som ferdig produkt

«REKLAME» for eget produkt via FotoKnudsen.no.

Jeg tenkte og vise dere et eksempel på hvordan mine natur bilder kommer til og se ut som ferdig produkt så dere vet sånn cirka hva dere kan forvente når dere bestiller noe fra meg.

Her ser dere litt mer hvordan mine naturbilder kommer til og se ut som ferdig produkt om dere ønsker og bestille noen av mine natur bilder. Dere kommer til og finne alle mine natur bilder på min Instagram under høydepunktene Natur så gå gjerne inn der og se på flere av mine natur bilder, men her ser dere hvert fall hvordan produktene kommer til og se ut fra original format og når de er ferdige produkt. som dere sikkert ser så er disse produktene bestilt via FotoKnudsen.no og jeg bestiller via dem for jeg syns dem leverer gode produkter ut ifra varierte bilde kvaliteter og dem er rimelige i pris som gjør det både enkelt og rimelig og handle via dem for og selge egne produkter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s