dialekt eller ikke?

Jeg er litt usikker på om jeg skal skrive på dialekt på bloggen og Instagram å tenker at siden jeg skriver og snakker dialekt på Instagram fra før og det blir mer skriving her på bloggen dere må lese så velger jeg og skrive bokmål her for at de som kanskje syns det er vanskeligere og lese dialekt enn og høre det også skal kunne ha lyst til og følge med på mine kanaler og syns det er avslappende og komfortabelt og lese blogg innleggene mine med mer tekst og slippe å slite seg gjennom masse vis av dialekt pregede ord så velger jeg og skrive på bokmål her hvert fall så det er greit for alle og skulle lese innleggene mine.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s