Gleder jeg meg til bursdagen min?

Jeg som helt sikkert alt for mange barn og unge har hvert år gruet meg til bursdagen min og jeg har aldri fått velge hvem jeg ville invitere, men måtte invitere hele klassen og da inkludert dem som mobbet meg så dem fikk en ekstra grunn til og mobbe meg for ting hjemme etter det.

Jeg har vokst opp i et hjem som har vert ganske tøft på mange måter og som har gjort at vi har flyttet mye rund og det endte vell med at jeg har bodd på 8 forskjellige plasser før jeg flyttet hjemme fra og det har ikke hvert lett og få venner eller kunne holde på vennskap da vi ikke viste når vi skulle flytte neste gang.

i år er første gang jeg syns det er greit og ha bursdag når jeg kan feire den selv og kunne ha full glede av og kunne planlegge og gjøre det jeg ønsker på min dag som 20 åring.

i 19. år har jeg gruet meg til bursdagen min og ikke vist hvem jeg skal feire med denne gangen og hva jeg skal og om det blir enda en feiring der jeg sitter og får mer og mer vondt i hode av at de eldste i familien som jeg ikke ser resten av året skal sitte og små diskutere og prøve og snakke høyere enn den andre og i munn på hverandre om golf og slektsforskning noe jeg ikke er så interessert i og heller ikke får med meg så mye av da det nesten er umulig og høre det dem nesten skriker om.

I år så skal det verken være mobbere eller skriklete gamle folk til et selskap som jeg ikke ønsker, men om jeg orker og feire noe så blir det kos med god mat og drikke og forhåpentlig noen venner og den delen av familien som gidder og snakke med meg.

Jeg håper og kunne lage min egen lille tradisjon fra etter korona der jeg inviterer venner og familie til god mat og drikke og koser oss utover kvelden for er det noe jeg savner fra den tiden ting var greit i livet er de store sammenkomstene der hele familien til min stefar og familien min med venner og følge samles på lokalet til storfeiring av bursdager og til jule frokoster gjorde vi det samme.

Jeg har alltid likt den tanken på at folk skal kunne lage sin egen lille familie av dem man har rundt seg om man ikke har hatt den muligheten til og vokse opp i en familie med trygge omgivelser eller som på andre måter ikke har hvert bra for seg. og det er nettopp dette jeg har fått muligheten til og kunne gjøre nå og kommer forhåpentlig vis til og invitere den lille familien jeg har til fine bursdags feiringer framover.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s