en av mine første hekle prosjekter

Dette er vell noe av det første jeg har heklet og det første store prosjektet jeg har heklet noen gang.

Jeg syns jeg husker meg selv som 10\11 åring hekle dette teppet i håp om og kunne bli ferdig i tide til min søsters bursdag og det jeg husker aller best av det er den reaksjonen hun hadde når hun fikk det og hvor lang tid jeg egentlig brukte på det teppe

eller det blir vell hvor lang tid jeg syntes det tok og hekle det store teppe selv om det kanskje ikke var mer enn 8 eller 9 uker jeg brukte på det så virket det som en halv evighet da. Jeg er så takknemlig for at min søster likte det teppe så godt og fortsatt har det den dag i dag like fint Rosa og svart.

Det er vell lov og si at jeg er litt stolt over og ha laget dette teppet også som så ung🙈

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s