Mitt forhold til idrett.

Jeg gikk på ballett som liten 4 eler 5 åring, en sluttet med det etter at vi flyttet og det tok en del år før jeg begynte med karate da jeg var 14 og trente aktivt med det i 2,5 år og elsket det, men sluttet med det og flyttet igjen.

Jeg har alltid elsket og være aktiv og den formen for trening jeg har likt best oppgjennom hele oppveksten er styrke trening og utholdenhet og det var det en god del av før og etter trening i den karate typen jeg trente som forresten heter Kyokushin Karate og dere kan lese mer om den på Norges Kyokushin Karate Organisasjon. sine nett sider. Det var vell den harde styrke treningen og den kata dansingen som jeg liker og kalle det som er en slags dans sammensatt av mange ulike tekniker som man lærer mellom hver gradering hvert halvår som jeg likte best med karaten.

Jeg har jo likt og danse og kle meg ut og vise meg fremm hele livet, men jeg har bare ikke turt for jeg var redd for at det skulle bli noe dem som mobbet meg kunne få enda en grunn til og mobbe meg for så jeg har valgt og ikke vise den siden av meg for noen, men holde det for meg selv og jeg tror at jeg likte den danse artige kataen i karate best siden jeg alltid har elsket dansing, musikk, og hard trening og der var det på en måte en dans sammensatt av mange harde øvelser i en kampsport.

Mitt trenings mål framover er og kunne komme tilbake på noen form for trening i hvert fall styrke treningen jeg kan få til på et treningssenter og det eneste som mangler for og kunne få til det er penger nokk til og kunne betale for trenings abonnementet og hvert fall kunne komme i gang med førerkortet så jeg kan kjøre til og fra trening selv etter hvert så Roy slepper og måtte kjøre meg en gang om dagen eller annen hver dag til hov for at jeg skal trene, men jeg håper at vi får rå til begge to og at vi kan trene en del sammen som vill bli en mye større motivasjon for oss begge to.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s