Blå mandag.

I dag startet dagen med at vekkerklokka ikke ringte å når jeg våknet så sto jeg opp til 15 cm med SNØ.

Altså det er greit nåkk at vekkerklokka ikke ringte siden jeg i utgangspunktet ikke skulle noe i dag, men det er absolutt ikke greit at d har kommet 15 cm med snø bare i natt og at det snør ennå når det bare var noen få flekker med snø igjenn på plenen i går formiddag.

Itillægg så går hode mitt og tenker og tenker på hvordan vi skal kunne få ting til og gå rundt økonomisk.

Jeg har altod vært veldig straight når det kommer til og ha en økonomisk kontroll og vært ekstremt nøye med og ikke skulle skylle noen eller noe penger i det hele tatt, men i de siste 4 månedene så har vi hatt noe sinsykt med høye strømm å nett priser og har nå valgt å bytte strømm å nett leverandør for og se om utgiftene blir mindre så jeg kan få kontroll over min økonomi igjenn og kanskje få julpet roy med noen av hans utgifter som han har hatt en god stunn men ikke får betalt unna da begge to har litt dåligere økonomisk situasjon i koronna tia vi har vært i over et år nå.

Jeg håper at ting kan bli bedre når jeg begynner i jobb iløpet av de nermeste dagene og øker lønna med 1g som tilsvarer ca 8.000 i måneden om jeg klarer og jobbe fulle dager i hel stilling.

Jeg tenker også mye på hvor mye lengere tid det skal ta og kunne få en rett vurdering av diagnosen min så jeg kan gjøre de rette tingene og bare ha et scar på hvorfor noen kan blunke så er jeg nesten senge ligfende og plutselig så er jeg fult funksjonell igjenn ig det er ingen som engang kan se på meg at det er noe som kan være anderledes med meg og det er jo så opp og ned så det er vanskelig og kunne planlegge dag for dag å det har vert verst de siste ukene der jeg plutselig bare blir helt kake og må legge meg å bare er helt borte i 24 timer nesten der jeg bare sover og sover å så vidt er oppe på do og legger meg igjen liksom.

Men nå har jeg vell klagd nokk om hvor mye dritt som fåregår i tankene mine i dag og får sparke meg selv i rævva og sette i gang med husarbeid.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s