Mangler bare kamera.

Jeg har fått bestillingen jeg ventet på fra makeup mekka og får snart bestillingen fra we are fit så gleder meg sånn til og vise dere tingene jeg liker best og forhåpentligvis kan gi dere lesere og sere på mine kanaler noen tips til ting dere kanskje vill like like godt som meg. 😊

Men det var det berømte kamera jeg har snakket mye om og ventet på å kunne få råd til siden det kom ut på markedet, men det er fortsatt for dyrt og jeg har bestemt meg for og kjøpe den billigste utgaven av samme kamera og gå ned noe enormt i kvalitet for å få filmet de videoene jeg har snakket om en god stund og Jeg håper fortsatt på og få tak i det kamera jeg har ønsket meg så lenge, men velger og vente til jeg har fått råd til det og unnagjort en del andre ting å derfor går for den billigere utgaven som en start.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s