hvordan jobben går så langt.

Jeg har jobbet i 2 uker nå og jeg er kjempe fornøyd med hvor inkluderende og fin plass jeg jobber på.

Jeg vet ikke om noen hvor mye dere som leser og ser mine kanaler vet om vta arbeidsplass eller varig tilrettelagt arbeidsplass som egentlig er det riktige navnet, men det er hvert fall det den type jobb jeg jobber på er innenfor og det gjør hverdagen min mye tryggere ve tanke på hvordan muskelsykdommen min utvikler seg med årene og så ustabil som den er nå om dage så hadde det absolutt ikke gått med en ordinær jobb.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s