Jeg trodde at jeg hadde PC feil på den nye PCn

Som en god del av dere sikkert har fått med seg hvert fall via Instagram så har jeg slitt litt med den nye PCn eller det viste seg jo da at jeg ikke hadde noen feil på den i det heletatt, men at jeg så it teknisk dom jeg er bare har kommet borti en knapp på tastaturet og fikk dermed byttet om på noen tall, tegn, og bokstaver.

Jeg følte meg ganske så dum kan du si når jeg sto på Power og kundebehandleren bare trykket på en knapp for og fikse PCn etter at jeg bare «Jeg nekter og betale ned på noe som bare ikke vil funke som det skal»🙈

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s