Jeg er blitt en del av noe jeg aldri hadde trudd skulle skje.

Altså jeg er blitt en del av forever selgerne og det er rett og slett noe jeg aldri hadde trudd at jeg skulle kunne bli en del av, men jeg ønsker og kunne selge gode produkter til dere lesere og seere på mine kanaler enten om det er via en kort reklame eller som jeg aldri hadde trudd jeg skulle få muligheten til selge dere produkter fra forever living som en av de fantastiske selgerne dem har.

Dette er en kjempe fin mulighet og jeg håper dere kommer til og like produktene dem har i forever like mye som meg og gjerne sjekk ut Facebook siden med mine tilbud og produkter fra forever living og send meg en PM eller komenter under innleggene der om dere ønsker og kjøpe noen av produktene jeg selger.

Jeg kommer til og reklamere om dette opplegge jeg har fått mulighet til og bli en del av, men jeg kommer også som jeg har nevnt noen ganger tidligere og dessverre fremdeles ikke har noen god mulighet til og få ordnet noen reklame videoer om hud og hår produktene jeg bruker og mitt favoritt trenings tøy og øvelser.

Jeg lover at jeg skal balansere mengden med reklame og håper at dere sender meg en liten hands up om det blir litt for mye..

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s