Jeg tar en pause fra Bloggen.

Jeg kommer til og ta en pause fra bloggen nå, men vet ikke helt hvor lang tid.

Jeg må bruke en del tid på og samle meg og få kreftene tilbake da jeg ikke har nokk energi og overskudd til noe om dagen og siden jeg har mye smerter og utmattende plager med kroppen for tiden så er jeg for det meste sengeliggende og bare sover, spiser og går på do etter jobb om jeg orker og jobbe hver dag.

Jeg håper på og komme sterkere tilbake så fort som mulig, men vet nesten ikke når selv en gang.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s