Endelig kommet i gang med utredningene.

I dag har jeg endelig kommet i gang med utredningene for og kunne finne rett diagnose og det er så skinnsykt digg for nå kan jeg endelig begynne og tenke litt lengere fram i tid enn neste morgen og forhåpentlig vis få en hverdag ut av det til slutt.

Jeg får ofte høre det at jeg må jo ikke sånn absolutt vite hvilken diagnose jeg har for jeg kan uansett ikke bruke den for og syke meg ned med, men da tenker jeg bare hva faen er greia med at folk kan få seg til og si noe sånt og hvert fall når flesteparten av dem er leger i tillegg.

Jeg ønsker og finne ut av hvilken diagnose som er et hinder i min hverdag sånn at jeg kan lære meg og leve med den og ikke imot den som jeg egentlig gjør i dag da jeg ikke vet va den går ut på og hva jeg kan gjøre for at jeg på best mulig måte kan lære meg og leve med den for og få en bedre hverdag der jeg har mer overskudd til og gjøre ting på fritiden og være mer aktiv for hvilken 20 åring er det som vill ha et liv der dem står opp på jobb kl 06:00 om morgenen og kommer hjem kl 16:00 og er så sliten av og bare være på jobb at det bare er og legge seg og sove til du skal stå opp dagen etter og dra på jobb igjen? det er jo ingen 20 åringer som vill leve et sånt liv og det er derfor jeg ønsker og få en spesifikk diagnose på papiret nå for og kunne leve livet mitt med den og finne de rette tingene som kan gjøre livet mitt mer meningsfullt enn og bare jobbe og sove.

Jeg er hvert fall utrolig spent på hva de legene finner ut denne gangen og hvor mange flere plasser jeg må innom enn de to som allerede er satt opp for og kunne få et endelig svar på arket med det som forhåpentlig vis kan tilrettelegges med noen enkle løsninger i hverdagen for og gjøre hele framtiden min mye enklere.

Det kommer nokk fortsatt til og være en del mindre aktivitet fra meg både på Instagram og på bloggen framover, men dere skjønner sikkert hvorfor❤ og jeg håper på og kunne komme sterkere tilbake med mye ny energi og enda mer hverdags inspirasjon når ting har falt litt på plass for meg igjen.

Er ganske så heldig med romm plasseringen på sykehuset da selv om det er litt grått vær nå så er det litt deilig og ikke ha solen rett på vinduet også når jeg har mer enn nokk med den tørre sykehus luften som er her fra før så er det like greit og ikke ha rommet overkokt av sommer varme i tillegg.🙈😅
Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s