en endring i planene?

Jeg kommer kanskje ikke til og gå på folkehøyskolen allikevel siden jeg er midt under utrednings bølga jeg har snakket om at jeg må i gjennom.

Men som det ser ut nå så har jeg kanskje klart og få 1 – 3 nye år på videregående, men får jo da ikke svaret på det før uti sommer ferien en gang så jeg får håpe på det beste.

Jeg vet at jeg har vært en god del fram og tilbake de siste månedene med skal jeg eller skal jeg ikke gå på folkehøgskole til høsten, men jeg har altfor mye timeavtaler og innleggelser til at jeg skal kunne få til det i denne omgang så kommer heller til og vurdere dette på nytt en annen gang om jeg syns det er en ting og satse på da, men jeg vet jo at jeg kommer til og angre på at jeg ikke gjorde det senere så vi får se hva tiden sier.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s