Lastebil uke

Denna uka her skal jeg være med roy og kjøre lastebil så langt denne uka så har turen gått til Oslo og nå er vi på vei til Bergen så spørsmålet da er om det er regn eller sol når vi er framme😅 vi har hatt pissregn i oslo i hele dag og nå på tur til Bergen så er det begge deler med både sol og regn 🙈

Hvor vi skal i morgen vet vi ikke ennda, men får håpe vi slipper og losse full lasta plan i pissregn og at dagene resten av uka går like feil fritt fra oss og levrandør som det har gjort ellers i dag.

Gult er kult sier dem, men kan ikke akuratt sia at gule arbeidsklær er no kult når det remner vann av hele deg😅🤟
Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s