Rastløs.

Jeg er sååå rastløs fortiden.

Jeg kjenner at jeg er så skinnsykt rastløs fortiden at jeg holder på og sprekke.

Jeg trives utrolig godt i det huset vi bor i nå, men samtidig er det jo en ting som gjør det vanskelig for meg og det er at jeg ikke har 3. 300 kr til og ta trafikalt grunnkurs for og kunne øvelses kjøre og ta lappen til bil og kunne kjøre selv.

For er det en ting jeg savner så er det det og ha muligheten til og kunne komme seg rundt på egenhånd og slippe og være avhengig av andre for og komme meg steder. altså det er kun det som plager meg og gjør meg så utrolig rastløs, men det kan vell hende jeg tenker ekstra mye på det akkurat nå siden jeg klør i fingrene etter og kunne gjøre noen små prosjekter i huset, men ikke kan få gjort det uten at Roy er nødt til og kjøre meg for og få hentet tingene og da har han jo nesten skjønt hva det er jeg skal gjøre så halle meningen med og skulle overaske han blir borte 🙈

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s