Denne måneden åså

Mensen kommer aldri til rett tid.

Dette er vell sånn typ 4. Måneden på rad der menstruasjon ikke kommer til rett tid og om du er en av dem som ønsker barn så kan du mest sannsynlig kjenne deg igjenn i følelsen når du ser at mensen nermer seg 15, 23, & 28 dager forsinket å du skaffer deg en graviditetstest, men den viser negativt å du får mensen dagen etter eller noen timer etter at du har tatt testen.

For meg så virker det litt som om kroppen bare vill gi meg det nederlaget, men jeg går jo på d hver gang å da bortsett fra denne gangen for nå har jeg bestemt meg for og vente og se hva som skjer framover

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s