Fult kjør.

I dag ble jeg med Roy på jobb for og forhåpentligvis bli litt tidligere ferdig nå når vi er to som jobber og i kveld skal vi dra rett til Drammen for og hjelpe noen dær med og flytte så neste uke kommer jeg til og være dær og hjelpe henne med og få ting på plass og sånt mens Roy mest sannsynlig drar hjem på søndag for og få såvet ordentlig (altså æ kjønne mæ itj på bokmål når ånkli skrives så ferrbainna i bakvendt lainna) og står opp tidlig for en ny jobb uke.

Det er litt som skjer hos oss om dagen og jeg syms egentlig det bare er deilig og ha mye og gjøre.

Forrige helg jalp vi en felles kompis av oss med og flytte i oslo denne helgen blir det flytte hjelp i Drammen og neste helg blir det kanskje flytting i oslo området igjen om vi ikke skal ta siste rest i Drammen da og oslo igjen helgen etter🙈 nei fy dette ble lott innviklet og framm og til bake syns jeg så vi får vell bare se hva som skjer eller hva?

Hva er planene deres framover? 😊

Skriv dem gjerne i kommentarfeltet og ikke glem og dele bloggen min med folk du tror kommer til og syns det samme om den som du💖🙈😅 kanskje litt selv opptatt skrevet akuratt det dær, men hvorfor ikke 🤪

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s