Maling & snekring

Skapet på stua.

I helgen har jeg malt det ene skapet på stua å som det altid gjør når jeg maler et møbel ble det veldig uvant til og begyne med da vi er vant til og se et mørkebrunt skap og ikle et hvit og grått skap🙈😅, men jeg ble selfølgelig veldig fornøyd med det😊

Hva syns dere om resultatet? 😊

Legg gjerne igjenn en komentar og del mine blogg inlegg videre😊

 • Folk kommer og folk går.
  Jeg har opplevd en god del i livet som mange av dere som har fulgt meg en stund har fått med dere, men er det noe jeg skal plukke ut som jeg føler er en blanding av tilfeldigheter av dine egene valg så er det […]
 • Beste påska på lenge🐣
  Tengte og dele noen bilder med dere så langt inn i påska og fy fadern å gla æ e for de avgjørelsa æ har tatt for mitt eget liv nå for kjenner for første gang på gudane veit korr le ge at livet smiler litt […]
 • førerkort.
  jeg skal begynne på trafikalt grunnkurs på mandag og har fått lov til og overnatte på hybelen til lastebil skolen innen samme trafikk skole, men i og med at vi skal flytte så håper vi også på den leiligheten i Gjøvik på grunn av akkurat […]
 • hund og katter midt oppi flytting
  vi har nylig egentlig værtfall nesten fått oss hund og hun heter Pippi. navnet er fra forrige eier og vi sys ikke det er noe og endre fordi vi liker navnet sykt godt da det passer den rampete bikja….. jeg hadde jo en katt som […]
 • hva er klokka?
  er det bare jeg som aldri klarer og sove og hodet bare går totalt i spinn før jeg skal noe eller det er noe som skjer? for hos meg så slår dette aldri feil, jeg ligger og vrir meg og hodet bare flyr gjennom alt […]
Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s