Maling & snekring

Skapet på stua.

I helgen har jeg malt det ene skapet på stua å som det altid gjør når jeg maler et møbel ble det veldig uvant til og begyne med da vi er vant til og se et mørkebrunt skap og ikle et hvit og grått skap🙈😅, men jeg ble selfølgelig veldig fornøyd med det😊

Hva syns dere om resultatet? 😊

Legg gjerne igjenn en komentar og del mine blogg inlegg videre😊

 • Reklamering på Instagram.
  Jeg skal Reklamere på noen produkter jeg har fått muligheten til og teste noen uker framover nå på min Instagram konto som dere kam finne ve og klikke HER. 🙂 Syns det er en fin måte og teste nye ting, produkter og merker på og […]
 • Litt diverse møbler og tanker om interiør.
  🥰Litt bilder og info om hvor man kan kjøpe de ulike tingene🥰 🙂Gulvteppe med en søt bamse på🙂 Fra: trendcarpet.no Pris: Kr 569,- Merke: Teddy Rund Multi fra Barne teppe serien de har. 🙂Super søt og dekorativ sprinkel seng🙂 Fra: trademax.no Pris: Kr 3.225,- Merke: […]
 • Endelig fått vite kjønn på babyen🥰
  I dag var vi på ultralyd kontroll i Oslo og fikk vite hva kjønnet blir😍🤰💙Tenk at Martin faktisk var en av de første til og si at han tror det blir en gutt🥰Og det blir faktisk en liten gutt vi får og💙🥰🤰Vi gleder oss masse […]
 • Dele Graviditeten på Bloggen og Instagram.
  Jeg har denne gangen også lyst til og dele graviditeten på Instagram og bloggen, men velger og gjøre det litt seinere enn sist for og få delt nyheten til familie og venner før jeg ønsker og dele noe på sosiale medier denne gangen. Hoved grunnen […]
 • 3 måneder sammen og plutselig er jeg gravid.
  Jeg har vert sammen med Martin i 3 måneder når jeg fant ut at jeg var gravid og det jeg tenkte først var at jeg ikke trodde det var mulig og at det ikke var en positiv test jeg forventet. jeg tror kanskje Martin fikk […]
Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s