Maling & snekring

Skapet på stua.

I helgen har jeg malt det ene skapet på stua å som det altid gjør når jeg maler et møbel ble det veldig uvant til og begyne med da vi er vant til og se et mørkebrunt skap og ikle et hvit og grått skap🙈😅, men jeg ble selfølgelig veldig fornøyd med det😊

Hva syns dere om resultatet? 😊

Legg gjerne igjenn en komentar og del mine blogg inlegg videre😊

 • Går ut i sykmelding/ tidlig mamma permisjon fra denne uka.
  Goes out on sick leave/early maternity leave from this week. Les under 🇧🇻 for Norsk. Les under 🇬🇧 for Engelsk. Jeg skal på jobben i dag for og skrive papirene på tidlig mamma permisjon. Jeg er sliten og sover ekstremt mye om dagen og siden […]
 • Jeg er alt for lite inspirerende om dagen.
  I`m too uninspiring at the moment. Les under 🇧🇻 for Norsk. Read below 🇬🇧 for English. 🇧🇻 Jeg føler meg så uinspirerende nå om dagen for alt jeg gjør er det samme nesten hver eneste dag. Sover, rydder, lager mat, går tur med hunden, er […]
 • 14.uker igjen🤰💙
  14 weeks to go 🤰💙 Les under 🇧🇻 for Norsk. Read below 🇬🇧 for English. 🇧🇻 Nå på mandag er det faktisk bare 14. uker igjen til termin dato og jeg klarer ennå ikke og skjønne at tiden har gått så fort.🙈😨 tiden fra juni […]
 • oppdatering om kontrollen i oslo.
  update on the control in Oslo. Les under 🇧🇻 for Norsk. Read below 🇬🇧 for English. Jeg skulle egentlig skrevet dette innlegget i går, men da fløy tiden fra meg🙈 I går sjekket vi først hvordan mitt hjerte var og det så fint ut det, […]
 • Liste Over Hva Vi Skal Kjøpe til Lille Gutt Kommer.
  List of What We Must Get Bought Before Little Boy Comes. Les under 🇧🇻 for norsk. Read below 🇬🇧 for English. Barnerom: Vogn Utstyr. Diverse: Stell: Klær: Vi mangler egentlig alt og gleder oss masse til og få de fleste tingene på plass nå de […]
Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s