spontan abort.

Tirsdagen forrige uke var jeg på legevakta for jeg begynte og blø om morgenen og ønsket og få det sjekka da jeg var gravid i uke 8 + 6 ( 8 uker og 6 dager ) legen som var på legevakten ønsket at jeg skulle bli undersøkt av en gynekolog på sykehuset så vi ble sendt dit samme kveld og fant ut at fosteret var minst 2 uker mindre enn termindatoen tilsa fra jordmor og gynekologen fant ut at jeg skulle tilbake om en uke som er onsdag denne uken for en kontroll og at det ikke er utenkelig at det kunne ende i en spontan abort. natt til onsdag hadde jeg murringer hele natten som gikk over i ekstreme smerter utover dagen så vi dro tilbake til legevakten og fikk det sjekket i og med at smertene var så intense og satt i i en og en halv time i strekk, men roet seg gradvis ned etter 3 timer og endte opp med og få noen smertestillende og antibiotika for en urinveisinfeksjon jeg ikke har merket noe til og siden smertene roet seg gradvis så fikk vi beskjed om og møte opp på den kontrollen om en uke som gynekologen på sykehuset hadde satt opp og at det ikke var utenkelig om det gikk til en spontan abort.

På Torsdag og Fredag var vi på jobb og kjørte med en levering fra Brumunddal til Stavanger og tilbake. mens vi losset lastebilen på leveringsstedet kjente jeg at jeg måtte drite så jeg gikk på en do ved en båt plass like ved leveringsplassen og så at jeg hadde blødd ganske mye og at det lå en klump med blod som var tjukt, seigt og fast.

Jeg har aldri vært borti det før, men jeg kjenner folk som har vært igjennom det i tillegg til at jeg har lest om det så er det mye som tyder på at jeg har vært igjennom en spontan abort og jeg kjenner at det er ekstremt tungt, men så velger jeg å se på det på en litt rar, men humoristisk måte om det går an og forklare det på den måten?

For jeg tenker det at en spontan abort er noe kroppen som oftest velger og gjøre når noe ikke helt stemmer med barnet eller på andre måter er sykt og kroppen er jo laget sånn at den kaster ut ting som ikke er bra og siden barnet mest sannsynlig var sykt så valgte kroppen min og ikke la meg få lov til og føde et sykt barn og valgte og kaste det ut av meg før det er blitt noe ordentlig liv i det.

Det er sikkert en rar måte og se på det som har skjedd på, men for meg så hjelper det både og snakke åpent om det, men også og se det positive i det ved og tenke på sånne måter som dette og at det ikke er min eller roy sin feil, men at det er min kropp som gjorde oss en tjeneste og lot oss få låv til og prøve på nytt for og ikke ende opp med et alvolig sykt barn for eksempel.

Både jeg og Roy er fortsatt interessert i og prøve på nytt og håper at det vill gå bedre neste gang for det er et stort ønske fra oss begge to og det får ta den tiden det tar og nå har vi enda bedre tid på oss til og få tak i utstyr som klær, vogn, stellebord og andre møbler, og en god del leker for vi ønsker og kunne bruke litt god tid på det for og gjøre det billigst mulig og siden det så og si nesten gies bort baby utstyr og sånt på Finn.no hele tiden så ønsker vi og kunne se etter de beste og billigste pent brukte alternativene som for eksempel en baby vogn med ligge og sitte del til 700,- istedenfor mellom 8.000,- – 15.000,- som de fleste vogner ligger på helt nye.

Jeg kommer til og skrive litt mer om dette en annen dag for nå må jeg nesten legge meg😴 det blir en laang dag i morgen.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s