En liten påminnelse fra meg til deg 😊.

jeg er glad for at jeg har erfart oppigjennom mine livs erfaringer at uansett hvor tunge dagene er og uansett hvordan fortiden preger meg fra dag til dag så er det jævla tungt, men verdt det og ikke la de tingene som er i din ryggsekk styre din hverdag og det du vill oppnå med live og ting framover, men det er også et jævla slit og få til hver eneste dag og det er deserve ikke like lett og gjennomføre som og si og det kan altid lønne seg og starte med de små stegene ut av stolen og se den lille forskjellen for hver gang.

Jeg syns altid at det er enormt trist og se andre slite med og komme Igang og finne motivasjon til og ta en dag om gangen og finne de ytterst små tingene som gjør det litt og litt enklere og styre over seg selv og ikke leve av fortiden, men kunne se framtiden som din egen skjef over tanker, angst og traumer.

Jeg har fått det til å da gjør du det og 🤟

Husk dette folkens at:

FORTIDEN STYRER IKKE DEG, MEN DET GJØR DU OG DU MÅ SELV JOBBE FOR OG NÅ DEN FRAMTIDEN ELLER LIVET DU ØNSKER❤️

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s