Første kjæreste tur.

I helga så skal jeg og Roy på vår første kjæreste tur og på hotell ve Gardemoen på Hotell Scandic Oslo Airport.

Jeg gleder meg så skinnsykt mye og er det noe jeg virkelig elsker så er det og reise rundt og oppleve ting og være på forskjellige hoteller og overnattingssteder og Jeg gleder meg fortsatt til det er min tur, men også nå vår tur til og kunne dra steder og oppleve ting,

Dette har vært et stort ønske for meg og kunne gjøre helt siden jeg var og reiste noe sted sist gang da jeg var rundt 9 eller 10 år og det er bare så alt for lenge siden for min reiseglade sjel så nå blir det så utrolig deilig og ligge på hotell og oppleve ting igjen.

Vi skal en tur innom truck og transport messa på Gardemoen og en liten handle og kose tur i Oslo også blir det jo selvfølgelig noen drinker i hotell baren.

Jeg kommer til og filme en god del av helga og gleder meg så utrolig mye til og dele det med dere.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s