Hva hodet mitt tenker på akkurat nå.

Jeg tenker og skrive ned noe av det som går igjennom hode mitt om dagen og sette opp en time med psykologen i morgen for jeg er lei av og bli avvist av de ulike hjelpeapparatene fordi dem mener at jeg ikke har grunnlag nokk til og få hjelp så jeg tenker det er hvert fall greit og få pratet med noen mens jeg er her på Cato senteret også håper jeg at de kan hjelpe meg med og nå gjennom systemet der jeg bor og får pratet med noen Men her er hvert fall et lite blikk på hva som kan gå i gjennom hodet mitt i løpet av en dag og litt om hvorfor jeg har vært borte fra bloggen.

Jeg har ikke lag ut noe på en stund her fordi jeg ikke har funnet noe motivasjon til og skrive noe og jeg har egentlig ikke hatt noe spesielt og skrive om som jeg føler at interesserer dere leserne og det gjelder egentlig det samme når det kommer til Instagram, men så tenker jeg samtidig det at jeg overtenker litt og burde bare lære meg og skrive det jeg vill når det er min blogg og jeg i utgangspunktet startet denne bloggen fordi jeg ønsker og inspirere andre med mitt liv og min hverdag til og kunne klare de samme tingene i hverdagen som kan være utfordrende av mange ulike årsaker, men så ønsker jeg jo også og kunne vise alt generelt i min hverdag som opp og ned turer, ting jeg gjør, ting jeg gleder meg til og generelt alt som har med livsstil og gjøre.

Jeg tror det er det at det har skjedd så mye med meg positivt som skremmer meg på en måte når jeg ikke er vant til og kunne være meg selv i det heletatt og nå på et år der jeg har fått muligheten til og kunne bygge meg selv opp å være meg selv på alle mulige måter uten at noen skal klage på at jeg lager lyd når jeg spiser, at jeg går rart, at jeg har forandret meg forde jeg prater med folk og har det gøy… ja dere skjønner hvor lista ligger jeg har vært vant til og høre klaging på så ufattelig mye hver eneste dag fra jeg ble født til jeg dro fra alt og fikk det mye bedre.

Jeg har så sykt lyst til og fortelle dere alle om alt i detalj så det er enklere for dere lesere og følger og få et bilde på hvordan jeg har hatt det og ikke bare se de små stikkene jeg har mot fortiden min hele tiden, men det var den redselen da for jeg er redd for hva som kommer til og møte meg tilbake fra de som gjorde livet mitt dritt samtidig så har jeg så sykt lyst til og skrive en hel bok om hvordan mitt liv har hvert fra a- å i detalj for og kunne bevise for andre at jeg det ikke er meg og min syke som er galt, men de folka som har formet veien ekstra humpete for og nå dit jeg er nå i dag.

Burde jeg gå til bassenget i kveld eller ikke jeg er sliten, men samtidig full av energi så det bruker jo og bli bedre og sove når jeg tar meg en tur i bassenget

Liker jeg gutter og jenter? eller er jeg en person som ikke passer i et forhold og hvorfor er han i samme gang som meg så jævla søt.

skal jeg gå meg en tur nå eller skal jeg bare gå og Chile litt på rommet før jeg skal i bassenget etterpå?

Jeg klarer aldri og skrive noe rett og de jævla punktum og kommaene kan jeg aldri forstå meg på for hva faen er poenget med de den ja så var det den setninga der da den skulle jo ha sto bokstav den.

det lukter bål er det noen som skal grille??????????????????????????? skal jeg tørre og joine? nei jeg tror jeg dropper det så går jeg opp og driter dusjer og hopper en tur i bassenget etter på….

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s