En kropp det er vanskelig og tolke.

A body that is difficult to interpret.

Les under 🇧🇻 for Norsk.

Read below 🇬🇧 for English.

🇧🇻

Jeg har merket det siste året da jeg faktsk endelig etter 19. år har fått være meg selv og fått lyttet til min egen kropp at noe ikke er helt som det skal.

 • Mine plager er
 1. Konstante rygg og nakke smerter.
 2. Sterke smerter og strålinger i alle ledd når jeg er i nærheten av kulde.
 3. blir lamm fra livet og ned uten forvarsel der jeg ikke kan klare og gå, men innimellom så klarer jeg og legge vekt på bena med ustø Balance.
 4. Jeg har ofte vondt i hode og er svimmel.

Det som er med disse tingene er at jeg ikke får noe forvarsel før disse tingene skjer og at rygg, nakke og hode smertene blir borte når jeg ikke har kontakt med mine bein og er tilbake med en gang jeg har bena mine igjen.

Jeg har vert på rikshospitalet som henviste meg til Sunnaas sykehus, kyst hospitalet og cato senteret der alle er rehabiliterings plasser og ikke utrednings plasser så de kunne ikke hjelpe meg med og finne ut av hva det kan være som gjør at jeg har det sånn og hva det er som gjør at disse problemene oppstår.

Jeg byttet fastlege fra min gammle komune til min nåværende hjemkommune i sommer og har i dag ikke noen fastlege da hun jeg fikk sluttet i september, men når det er sagt så har det steppet inn en vikar som utrolig flink og desverre bare jobber der fram til rett etter jul😔 han er veldig flink i jobben sin, men i å me at han bare er vikar for et helt nytt legekontor fram til de har funnet noen fastlege som kan begynne der fast så kjenner han ikke til meg og min jornal godt nokk til og helt vite selv hvor det er lurt og starte for en utredning på en plage bunnet sammen av vidt forskjellige plager.

Når jeg var på rikshospitalet sa dem at det kunne ta opp til 10. År før jeg ble færdig utredet og jeg hadde værtfall da trodd at om det skulle ta så lang tid som 10. År så ville jeg som lege startet med og henvise til en plass som faktisk holder på med utredning og ikke rehabilitering på noe som ingen vet hva er ennå🙈🤯

Jeg klarer å jobbe så lenge jeg har muligheten til og rette meg selv etter dagsformen for og fortsatt kunne utføre samme arbeidsoppgaver på en god dag som en dårlig dag.

Men det er vanskelig for både meg og arbeidsgiver og kunne rette oss etter noe ingen av oss vet hva er🙈🤪

Så vi får vell egentlig bare håpe da på at det ikke vill ta så lang tid som 10. År og finne ut av hva årsaken til denne ganske kompliserte hverdagen vi har nå egentlig skylles🤞

🇬🇧

I have noticed in the last year when I have finally, after 19 years, been able to be myself and listen to my own body that something is not quite right.

My ailments are:

 • Constant back and neck pain.
 • Severe pains and radiations in all joints when I am near cold.
 • becomes paralyzed from the waist down without warning where I cannot manage to walk, but occasionally I manage to put weight on my legs with unstable balance.becomes paralyzed from the waist down without warning where I cannot manage to walk, but occasionally manage to I and put weight on the legs with unstable Balance.
 • I often have a headache and feel dizzy.

The thing about these things is that I get no warning before these things happen and the back, neck and head pain goes away when I don’t have contact with my legs and is back as soon as I have my legs back.

I have been to the national hospital, which referred me to Sunnaas hospital, the coastal hospital and the cato center, all of which are rehabilitation places and not examination places, so they could not help me and find out what it could be that is causing me to feel like this and what it is what causes these problems to occur.

I changed GP from my old municipality to my current home municipality this summer and today I don’t have a GP as I had to quit in September, but having said that, a substitute has stepped in who is incredibly good and unfortunately only works there until right after Christmas😔 he’s very good at his job, but considering he’s only a substitute for a brand new doctor’s office until they’ve found a GP who can start there permanently, he doesn’t know me and my jornal well enough to and completely know for yourself where it is wise to start an investigation into a problem linked together by very different problems.

When I was at the national hospital, they told me that it could take up to 10 years before I was fully examined, and I had thought at the time that if it would take as long as 10 years, then as a doctor I would start with and refer to a place that is actually investigating and not rehabilitating something that nobody knows what it is yet🙈🤯

I manage to work as long as I have the opportunity to adjust myself to the daily schedule and still be able to perform the same tasks on a good day as on a bad day.

But it is difficult for both me and the employer and being able to adjust to something neither of us knows what it is🙈🤪

So we can only really hope then that it won’t take as long as 10 years and find out what the cause of this rather complicated everyday life we have now is actually washed away🤞

 • Længe borte
  Kjæm ikke t å gå i detalj men d har vært mye rundt oss fra æ ble lakt inn i påvente av fødsel å fram til no da vi kanskje kan begynne å se enden på kaoset🙈 håpe æ kan komme tilbake me blogginga ætter kvart å kunne være tbake t å dele åpent ijænn […]
 • Skrive dialegkt å droppe engelsk oversettelse.
  Føler d e mere mæ å skrive rein dialekt å ikke bokmål oversatt t engelsk🙈 blir mer personli å ikke så påsatt om d jir meining🙈🤔 men e nåkk d æ kjæms t å jør fræmover da d føles meir mæ🙈🥰
 • 2. Måneder allerede😱🥰
  Tenk at lille gulle vårt e 2 måner allerede🥰 Tia går så alt for fort å han ser ikke lenger nyfødt ut å til å me den velkjente baby lukta e ikke dær🥺 han e blitt en litten gutt å større blir han så d jell å nyte vær fase mens man har den🥰💙
 • Går ut i sykmelding/ tidlig mamma permisjon fra denne uka.
  Goes out on sick leave/early maternity leave from this week. Les under 🇧🇻 for Norsk. Les under 🇬🇧 for Engelsk. Jeg skal på jobben i dag for og skrive papirene på tidlig mamma permisjon. Jeg er sliten og sover ekstremt mye om dagen og siden jeg nå er i 3. Trimester i graviditeten så kan […]
 • Jeg er alt for lite inspirerende om dagen.
  I`m too uninspiring at the moment. Les under 🇧🇻 for Norsk. Read below 🇬🇧 for English. 🇧🇻 Jeg føler meg så uinspirerende nå om dagen for alt jeg gjør er det samme nesten hver eneste dag. Sover, rydder, lager mat, går tur med hunden, er på jobb og sover igjen… Jeg har også lite inspirasjon […]
 • 14.uker igjen🤰💙
  14 weeks to go 🤰💙 Les under 🇧🇻 for Norsk. Read below 🇬🇧 for English. 🇧🇻 Nå på mandag er det faktisk bare 14. uker igjen til termin dato og jeg klarer ennå ikke og skjønne at tiden har gått så fort.🙈😨 tiden fra juni til nå 8 uker før vår første jul sammen har […]
 • oppdatering om kontrollen i oslo.
  update on the control in Oslo. Les under 🇧🇻 for Norsk. Read below 🇬🇧 for English. Jeg skulle egentlig skrevet dette innlegget i går, men da fløy tiden fra meg🙈 I går sjekket vi først hvordan mitt hjerte var og det så fint ut det, men jeg skulle få sjekket hvordan det var på legevakten […]
 • Liste Over Hva Vi Skal Kjøpe til Lille Gutt Kommer.
  List of What We Must Get Bought Before Little Boy Comes. Les under 🇧🇻 for norsk. Read below 🇬🇧 for English. Barnerom: Vogn Utstyr. Diverse: Stell: Klær: Vi mangler egentlig alt og gleder oss masse til og få de fleste tingene på plass nå de siste 3. månedene som er igjenn før vi får se […]
 • Behandlingen på Dps.
  The treatment at Dps. Les under 🇧🇻 for norsk. Read below 🇬🇧 for English. Jeg sitter og redigerer alle mine innlegg over til norsk og engelsk så flere kan forstå alt jeg deler siden jeg ser at jeg har flere følggere fra andre plasser i verden både her på bloggen og på min Instagram. Jeg […]
 • Første inntrykk av barnevognen.
  First impression of the stroller. Les det under 🇧🇻 for norsk. Read it below 🇬🇧 for English. Ble litt vanskelig og vurdere vilke type bilder jeg ønsket og ta denne gangen, men jeg tenkte og fokusere mest på hvordan vognen er med ligge del funksjon nå også ta nye bilder og gi en vurdering på […]
 • Nå blir jeg faktisk mamma🤰🥰
  Now I’m actually going to be a mom🤰🥰 Les under 🇧🇻 for norsk. Read below 🇬🇧 for English. Det og skulle bli mamma er en ekstremt stor glede og tanken på at en kvinne kropp faktisk er i stand til og kunne lage nye fantastiske mennesker til verden er både vilt og magisk på en […]
 • Reklamering på Instagram.
  Advertising on Instagram. Les under 🇧🇻 for norsk. Read below 🇬🇧 for English. Jeg skal Reklamere på noen produkter jeg har fått muligheten til og teste noen uker framover nå på min Instagram konto som dere kan finne ve og klikke HER. 🙂 Syns det er en fin måte og teste nye ting, produkter og […]
 • Litt diverse møbler og tanker om interiør.
  Some thoughts and inspiration about baby’s furniture and interiors. Se etter 🇧🇻 for norsk. look after 🇬🇧 for English. 🥰Litt bilder og info om hvor man kan kjøpe de ulike tingene🥰 🇧🇻 Gulvteppe med en søt bamse på Fra: trendcarpet.no Pris: Kr 569,- Merke: Teddy Rund Multi fra Barne teppe serien de har. 🇬🇧 Rug […]
 • Endelig fått vite kjønn på babyen🥰
  Finally found out the gender of the baby🥰 Les under 🇧🇻 for norsk. Read below 🇬🇧 for English. 🇧🇻 I dag var vi på ultralyd kontroll i Oslo og fikk vite hva kjønnet blir😍🤰💙Tenk at Martin faktisk var en av de første til og si at han tror det blir en gutt🥰Og det blir faktisk […]
 • 3 måneder sammen og plutselig er jeg gravid.
  3 months together and suddenly I’m pregnant. Les under 🇧🇻 for norsk. Read below 🇬🇧 for English. Jeg har vert sammen med Martin i 3 måneder når jeg fant ut at jeg var gravid og det jeg tenkte først var at jeg ikke trodde det var mulig og at det ikke var en positiv test […]
 • Dele Graviditeten på Bloggen og Instagram.
  Share the Pregnancy on the Blog and Instagram. Les under 🇧🇻 for norsk. Read below 🇬🇧 for English 🇧🇻 Jeg har denne gangen også lyst til og dele graviditeten på Instagram og bloggen, men velger og gjøre det litt seinere enn sist for og få delt nyheten til familie og venner før jeg ønsker og […]
Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s