En kropp det er vanskelig og tolke.

Jeg har merket det siste året da jeg faktsk endelig etter 19. år har fått være meg selv og fått lyttet til min egen kropp at noe ikke er helt som det skal.

 • Mine plager er
 1. Konstante rygg og nakke smerter.
 2. Sterke smerter og strålinger i alle ledd når jeg er i nærheten av kulde.
 3. blir lamm fra livet og ned uten forvarsel der jeg ikke kan klare og gå, men innimellom så klarer jeg og legge vekt på bena med ustø Balance.
 4. Jeg har ofte vondt i hode og er svimmel.

Det som er med disse tingene er at jeg ikke får noe forvarsel før disse tingene skjer og at rygg, nakke og hode smertene blir borte når jeg ikke har kontakt med mine bein og er tilbake med en gang jeg har bena mine igjen.

Jeg har vert på rikshospitalet som henviste meg til Sunnaas sykehus, kyst hospitalet og cato senteret der alle er rehabiliterings plasser og ikke utrednings plasser så de kunne ikke hjelpe meg med og finne ut av hva det kan være som gjør at jeg har det sånn og hva det er som gjør at disse problemene oppstår.

Jeg byttet fastlege fra min gammle komune til min nåværende hjemkommune i sommer og har i dag ikke noen fastlege da hun jeg fikk sluttet i september, men når det er sagt så har det steppet inn en vikar som utrolig flink og desverre bare jobber der fram til rett etter jul😔 han er veldig flink i jobben sin, men i å me at han bare er vikar for et helt nytt legekontor fram til de har funnet noen fastlege som kan begynne der fast så kjenner han ikke til meg og min jornal godt nokk til og helt vite selv hvor det er lurt og starte for en utredning på en plage bunnet sammen av vidt forskjellige plager.

Når jeg var på rikshospitalet sa dem at det kunne ta opp til 10. År før jeg ble færdig utredet og jeg hadde værtfall da trodd at om det skulle ta så lang tid som 10. År så ville jeg som lege startet med og henvise til en plass som faktisk holder på med utredning og ikke rehabilitering på noe som ingen vet hva er ennå🙈🤯

Jeg klarer å jobbe så lenge jeg har muligheten til og rette meg selv etter dagsformen for og fortsatt kunne utføre samme arbeidsoppgaver på en god dag som en dårlig dag.

Men det er vanskelig for både meg og arbeidsgiver og kunne rette oss etter noe ingen av oss vet hva er🙈🤪

Så vi får vell egentlig bare håpe da på at det ikke vill ta så lang tid som 10. År og finne ut av hva årsaken til denne ganske kompliserte hverdagen vi har nå egentlig skylles🤞

 • Reklamering på Instagram.
  Jeg skal Reklamere på noen produkter jeg har fått muligheten til og teste noen uker framover nå på min Instagram konto som dere kam finne ve og klikke HER. 🙂 Syns det er en fin måte og teste nye ting, produkter og merker på og kunne dele min reaksjon ved og Reklamere om de tingene […]
 • Litt diverse møbler og tanker om interiør.
  🥰Litt bilder og info om hvor man kan kjøpe de ulike tingene🥰 🙂Gulvteppe med en søt bamse på🙂 Fra: trendcarpet.no Pris: Kr 569,- Merke: Teddy Rund Multi fra Barne teppe serien de har. 🙂Super søt og dekorativ sprinkel seng🙂 Fra: trademax.no Pris: Kr 3.225,- Merke: Adelia. 🙂Sengesett passe til dyne og pute i sprinkel seng🙂 […]
 • Endelig fått vite kjønn på babyen🥰
  I dag var vi på ultralyd kontroll i Oslo og fikk vite hva kjønnet blir😍🤰💙Tenk at Martin faktisk var en av de første til og si at han tror det blir en gutt🥰Og det blir faktisk en liten gutt vi får og💙🥰🤰Vi gleder oss masse til tiden vi skal få framover sammen og til den […]
 • Dele Graviditeten på Bloggen og Instagram.
  Jeg har denne gangen også lyst til og dele graviditeten på Instagram og bloggen, men velger og gjøre det litt seinere enn sist for og få delt nyheten til familie og venner før jeg ønsker og dele noe på sosiale medier denne gangen. Hoved grunnen til at jeg ønsker og gjøre det sånn her denne […]
 • 3 måneder sammen og plutselig er jeg gravid.
  Jeg har vert sammen med Martin i 3 måneder når jeg fant ut at jeg var gravid og det jeg tenkte først var at jeg ikke trodde det var mulig og at det ikke var en positiv test jeg forventet. jeg tror kanskje Martin fikk et like stort sjokk som meg når jeg vekte han […]
 • Behandlingen på DPS så langt.
  Jeg har kommet et stykke i behandlingen på DPS nå og så langt så går det fint, men jeg håper jeg kan fortsette og kunne dra dit fysisk og at de ikke sier at jeg ikke kan få dekket taxi dit, men er nødt til og ta behandlingen over nettet istedenfor, nå så langt så […]
 • Planer og tanker framover.
  Som vanlig så er jeg en person som liker og tenke over ting som skjer framover og ja som oftest litt lengere framm enn andre kanskje tenker er normalt?🙈 Jeg skal få hjelp nå fra juni av til og få betalt ned alt av utestående regninger og komme ovenpå med økonomien 🙂 Så er de […]
 • Kommet hjem etter Trondheim.
  Kroppen føles som om noen løfter opp en alt for mett sovende katt i dag. tung og sliten i hele skrotten etter reisen oppover til Trondheim og tog turen nedover der vi satt rett ovenfor noen som tok hele ben plassen under boret fra Trondheim til Lillehammer. Jeg fikk vist martin rundt på de aller […]
 • Folk kommer og folk går.
  Jeg har opplevd en god del i livet som mange av dere som har fulgt meg en stund har fått med dere, men er det noe jeg skal plukke ut som jeg føler er en blanding av tilfeldigheter av dine egene valg så er det at folk kommer inn i livet ditt og går ut […]
 • Beste påska på lenge🐣
  Tengte og dele noen bilder med dere så langt inn i påska og fy fadern å gla æ e for de avgjørelsa æ har tatt for mitt eget liv nå for kjenner for første gang på gudane veit korr le ge at livet smiler litt igjenn. Er foresten ikke så le ge til jeg kan […]
 • førerkort.
  jeg skal begynne på trafikalt grunnkurs på mandag og har fått lov til og overnatte på hybelen til lastebil skolen innen samme trafikk skole, men i og med at vi skal flytte så håper vi også på den leiligheten i Gjøvik på grunn av akkurat dette kurset og for da er jeg hjemme på dag […]
 • hund og katter midt oppi flytting
  vi har nylig egentlig værtfall nesten fått oss hund og hun heter Pippi. navnet er fra forrige eier og vi sys ikke det er noe og endre fordi vi liker navnet sykt godt da det passer den rampete bikja….. jeg hadde jo en katt som heter Whiskey før jeg traff Roy og i fjor så […]
 • hva er klokka?
  er det bare jeg som aldri klarer og sove og hodet bare går totalt i spinn før jeg skal noe eller det er noe som skjer? for hos meg så slår dette aldri feil, jeg ligger og vrir meg og hodet bare flyr gjennom alt mulig rart som kan være alt fra fortid til framtid […]
 • Hjelpa som er på tide
  I natt var jeg på reinsvoll da jeg sliter max psykisk og det jobbes for at jeg skal få traume behandling og behandling på dps. Jeg har slitt med tillbake fall fra fortiden i form av flash backs av alle traumene jeg har og jeg vet det er fordi jeg ikke har fått bearbeidet noe […]
 • En god støtte.
  Jeg skrev et innlegg på bloggen i går om at jeg har det tøft og sliter mye med meg selv. jeg sliter mye fysisk og i og med at jeg ikke har noen mulighet til og komme meg ut eller gjørra no på egenhånd da jeg ikke har fått muligheten før nå i april til […]
 • Hva Skjer?
  jeg skjønner meg ikke på meg selv for tiden og syns alt jeg står oppi nå er et ent helvete fordi jeg ikke vet hvor jeg har meg selv når det kommer til følelser og sånt og det er jo fordi jeg har vokst opp på en måte der jeg ikke fikk lov til og […]
Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s