Drømmer.

Dreaming.

Les under 🇧🇻 for Norsk.

Read below 🇬🇧 for English.

Jeg har mange drømmer som for tiden bare stopper opp i en eneste ting og for tiden koster meg alt for mye og få gjennomført økonomisk, men som samtidig er så ufattelig viktig for meg og kunne få gjort om ikke så alt for lang tid da så og si hele min framtids planlegging med jobb, mål, familie, ariere og Ja…. ALT framover.

Nemlig førerkortet…

Jeg har muligheten til og jobbe med mitt drømme yrke og gjøre akkurat hva jeg selv ønsker og vill, men det stopper opp da jeg ikke har muligheten til og betale 13.500kr for den billigste pakka til trafikalt grunnkurs i og med at det ikke går buss her jeg bor og den nærmeste kjøreskolen hær er på dokka, eller Gjøvik som er ca 30. minutter unna meg begge veier og eneste måte for meg og komme meg fram og tilbake fra trafikalt grunnkurs er og ta taxi med fastpris på 1.000 kr en vei.

Jeg som mange andre har mange drømmer, men nå om dagen kan jeg jo egentlig bare drømme om den dagen jeg kan få lov til og dra til butikken på egenhånd og føle meg selvstendig igjen.

🇬🇧

I have many dreams that currently only stop at a single thing and currently cost me far too much to realize financially, but which at the same time are so unimaginably important to me and could be achieved if not too long, then and say all my future planning with work, goals, family, Aryans and Yes…. EVERYTHING going forward.

Namely the driver’s license…

I have the opportunity to work in my dream profession and do exactly what I myself want and want, but it stops when I don’t have the opportunity to pay NOK 13,500 for the cheapest package for the basic traffic course because there is no bus here I live and the nearest army driving school is in Dokka, or Gjøvik which is about 30 minutes away from me both ways and the only way for me to get back and forth from the basic traffic course is to take a taxi with a fixed price of NOK 1,000 one way.

Like many others, I have many dreams, but these days I can only dream of the day when I can go to the store on my own and feel independent again.

Få Varslinger Og Nye Oppdateringer Rett i Din Innboks

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s