Hjelpa som er på tide

The help that is on time

Les under 🇧🇻 for norsk.

Read below 🇬🇧 for English.

🇧🇻

I natt var jeg på reinsvoll da jeg sliter max psykisk og det jobbes for at jeg skal få traume behandling og behandling på dps.

Jeg har slitt med tillbake fall fra fortiden i form av flash backs av alle traumene jeg har og jeg vet det er fordi jeg ikke har fått bearbeidet noe av det i det heletall fra de 18 årene i live mitt.

Jeg håper det ikke er lenge til jeg får behandling å nå ser det ut som at jeg ikke får en avvisning fra psykiskhelse tilbudene i norge for en gang skyld.

I alle de kommunene og plassene jeg har bodd så har jeg prøvd via skoler og bupa og fortelle alt og få hjelp, men da har det blitt bortforklart av min mor og de andre det jalt.

Jeg har osgå prøvd en del ganger og få hjelp via dps å psykisk helse i kommunen tidligere dær jeg bodde før i vestfold og vikens område, men ble blankt av vist da de mente og sa rett i tryne mitt at jeg ikke trengte noe hjelp.

Så som dere sikkert skjønner så har jeg hatt det jævli tøft i mange år, men ikke fått noe hjelp for det før nå som er snart 21 år for seint så nå er det på tide at jeg blir hørt, og jeg er gla for at jeg har gode folk rundt meg som kan støtte meg og hjelpe meg på riktig vei🙂

🇬🇧

Last night I was at Reinsvoll as I struggle mentally to the max and they are working to get me trauma treatment and treatment at dps.

I have struggled with relapses from the past in the form of flash backs of all the traumas I have and I know it is because I have not been able to process any of it in the whole of the 18 years of my life.

I hope it won’t be long until I get treatment and now it looks like I won’t be rejected from the mental health services in Norway for once.

In all the municipalities and places I’ve lived, I’ve tried via schools and bupa to tell everything and get help, but then it’s been explained away by my mother and the others.

I have also tried a number of times to get help via dps and mental health in the municipality in the past when I used to live in Vestfold and the Viken area, but was blanked out when they believed and said straight to my face that I didn’t need any help.

So, as you probably understand, I’ve had a really hard time for many years, but haven’t gotten any help for it until now, which is almost 21 years too late, so now it’s time for me to be heard, and I’m glad that I I have good people around me who can support me and help me on the right path 🙂

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s