førerkort.

driver license.

Les under 🇧🇻 for norsk.

Read below 🇬🇧 for English.

jeg skal begynne på trafikalt grunnkurs på mandag og har fått lov til og overnatte på hybelen til lastebil skolen innen samme trafikk skole, men i og med at vi skal flytte så håper vi også på den leiligheten i Gjøvik på grunn av akkurat dette kurset og for da er jeg hjemme på dag tid og ikke på en kjedelig tom hybel med den dessverre dårlige psyken jeg har nå om dagen og som jeg skal blogge mer om litt senere.

jeg er hvert fall et steg nærmere førerkortet og jeg håper at jeg klarer målet mitt om og ha klart lappen og har egen bil innen jul eller hvert fall til ny året.

🇬🇧

I will start the basic traffic course on Monday and have been allowed to spend the night in the dormitory of the trucking school within the same traffic school, but as we are moving, we are also hoping for that apartment in Gjøvik because of this particular course and for then I’m at home during the day and not in a boring empty dormitory with the unfortunately bad psyche I have these days and which I’ll blog more about a little later.

I am at least one step closer to my driver’s license and I hope that I will achieve my goal of completing the license and having my own car by Christmas or at least by the New Year.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s