hund og katter midt oppi flytting

dog and cats in the middle of moving

Les under 🇧🇻 for norsk.

Read below 🇬🇧 for English.

🇧🇻

vi har nylig egentlig værtfall nesten fått oss hund og hun heter Pippi. navnet er fra forrige eier og vi sys ikke det er noe og endre fordi vi liker navnet sykt godt da det passer den rampete bikja…..

jeg hadde jo en katt som heter Whiskey før jeg traff Roy og i fjor så fikk vi en katt til og han heter Zorro fra tidligere eier som han også passer veldig fint til…

jeg har hatt mye terapi i Whiskey i de snart 3 årene jeg har hatt henne og det har jeg også i Zorro, men etter at vi fikk tak i pippi så har jeg følt et helt annet bånd enn det jeg har hatt med kattene på godt og vondt egentlig.

kattene var ikke akkurat super venner før vi fikk Pippi i hus, men utrolig nokk på kort tid når begge to er skeptiske til Pippi og søker ly nede i kjelleren sammen på stua og har fått egen katte luke dær nede også så har e blitt perle venner og de har det så bra her med Roy der de er vandt med og bo og har det trykt så jeg og Camilla tar med oss Pippi når vi flytter da vi har best terapi i Pippi og det gir oss en helt ubeskrivelig glede i den nye og utfordrende, men spennende hverdagen vi har i møte.

🇬🇧

We recently almost got a dog and her name is Pippi. the name is from the previous owner and we don’t think there is anything to change because we like the name very much as it suits the mischievous dog…..

I had a cat called Whiskey before I met Roy and last year we got another cat and he is called Zorro from a previous owner who he also fits in very well…

I’ve had a lot of therapy in Whiskey in the almost 3 years I’ve had her and I also have that in Zorro, but after we got hold of Pippi I’ve felt a completely different bond than the one I’ve had with the cats for good and hurt really.

the cats weren’t exactly super friends before we got Pippi in the house, but amazingly enough in a short time when both are skeptical of Pippi and seek shelter down in the basement together in the living room and have got their own cat to hide down there too, they have become great friends and they are doing so well here with Roy where they are used to living and have it printed so me and Camilla are taking Pippi with us when we move as we have the best therapy in Pippi and it gives us an absolutely indescribable joy in the new and challenging, but exciting everyday life we face.

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s