Beste påska på lenge🐣

Best Easter in a long time 🐣

Les under 🇧🇻 for norsk.

Read below 🇬🇧 for English.

🇧🇻

Tengte og dele noen bilder med dere så langt inn i påska og fy fadern å gla æ e for de avgjørelsa æ har tatt for mitt eget liv nå for kjenner for første gang på gudane veit korr le ge at livet smiler litt igjenn.

Er foresten ikke så le ge til jeg kan begynne med kjøretimer og bare d og flytte sentralt i gjenn har gjort det mye enklere i hverdagen og førerkortet kan komme på plass mye fortere 🥰

Jeg har også endelig fått kommet gjennom nål øyet for og få behandling på dps så det årner sæ med psyken og som i grynn er på tide og skulle vært jort no me for lengst, men i og med at helse norge fortsatt har mye og da erre jækla mye å jobbe med når det kommer til og se folk utaforr et A 4 ark så erre digg og endelig ha kommet gjennom🙂🤟

Håper at dere leserne og alle dere som gidder og henge med via mine some har det bra og ❤️ og husk at dere er ikke alene om og ha det tøft og livet er ikke for pingler så dere klarer akuratt det dere vill når dere kommer dere hjennom livets beg og dal bane💪🙂

🇬🇧

Connected and sharing some pictures with you so far into Easter and damn the father to be happy for the decisions I have made for my own life now because I know for the first time that the gods know how to make life smile a little again.

Is the forest not too slow until I can start driving lessons and only then and moving centrally has made everyday life much easier and the driver’s license can come in place much faster 🥰

I have also finally managed to get through the needle in the eye and get treatment at the DPS, so things are going well with the psyche and it’s about time and should have been a long time ago, but with the fact that Norwegian health still has a lot and then err damn a lot to work with when it comes to seeing people reading an A4 sheet so proud of you for finally getting through 🙂🤟

Hope that you readers and all of you who bother to hang out via my social media are doing well and ❤️ and remember that you are not alone in having a tough time and life is not for the faint of heart so you can do exactly what you want when you get there life’s ups and downs 💪🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s