Kommet hjem etter Trondheim.

Came home after Trondheim.

Les under 🇧🇻 for norsk.

Read below 🇬🇧 for English.

Kroppen føles som om noen løfter opp en alt for mett sovende katt i dag. tung og sliten i hele skrotten etter reisen oppover til Trondheim og tog turen nedover der vi satt rett ovenfor noen som tok hele ben plassen under boret fra Trondheim til Lillehammer.

Mekka sammen en liten video fra hele turen oppover til Trondheim 🙂

Jeg fikk vist martin rundt på de aller fleste plassene jeg har vært oftest og han ble med for og møte den gamle karate klubben jeg trente sammen med😍 jeg kunne ikke filme dær og noen andre plasser av hensyn til folk men fikk filmet en go del av turen🙂

Vi kom hjem i går kveld og la oss kl 22:00 og fikk sjåkk når vi våkna kl 17:00 i dag😱 altså kroppen er sliten når du klarer og såve i 19. Timer nermest sammenhengende.

Gleder meg til og kobble helt av på camping i helga sammen med Martin sin onkel🙂

🇬🇧

The body feels as if someone is lifting up an overly full sleeping cat today. heavy and tired in the whole body after the journey we had to Trondheim and especially after the train journey home where the other two in the same place as us with 4 seats used all the space we really needed all the way from Trondheim and until we had to get off the train at Lillehammer. so we had to sit quite tight with our legs for almost 5 hours and we noticed that when we got off the train, because the seats weren’t exactly that comfortable, at least not with bad leg room, so our legs and backs were really tired and sore

I got to take Martin to most of the places I’ve been when I lived there myself and he came along to meet the old karate club I trained with😍 I couldn’t film there and some other places without permission from each individual so chose and show consideration for it, but I filmed a good part of the trip we had and have made a video of it. the video is a little further up in this blog post so you can watch it if you want🙂

We came home last night and went to bed when it was 22:00 p.m and got shaky when we woke up at 17:00 p.m. today😱 so the body is tired when you manage to sleep for 19 hours almost consecutively.

I can’t wait to completely relax at the campsite this weekend together with Martin’s uncle 🙂

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s