Planer og tanker framover.

Plans and thoughts going forward

Les under 🇧🇻 for norsk.

Read below 🇬🇧 for English.

Som vanlig så er jeg en person som liker og tenke over ting som skjer framover og ja som oftest litt lengere framm enn andre kanskje tenker er normalt?🙈

Jeg skal få hjelp nå fra juni av til og få betalt ned alt av utestående regninger og komme ovenpå med økonomien 🙂

Så er de 2 største planene framover og ta førerkorte på bil 👍🚘 og spare opp til og få kjøpt meg et hus i søndre land 🙂

Jeg ønsker egentlig å bo i gjøvik, men i og med at jobb, lege og psykisk helse er så oppe og går som det er pr i dag hær i kommunen så ønsker jeg å kjøpe hus hær🙂 d er jo og selvfølgelig mye billigere hær enn på gjøvik og så er også en av grunnene til at jeg ønsker og bo hær enda 🙂👍

Jeg har lagt merke til at ikke så mange liker og tenke så mange år framover som desse planene vil ta for min del, men for min del er det en viktig del av og kunne se framover og ha akuratt disse målene🙂

🇬🇧

As usual, I am a person who likes to think about things that happen in the future and yes, usually a little further ahead than others might think is normal?🙈

I will get help now from June and pay off all outstanding bills and get on top of my finances 🙂

So the 2 biggest plans going forward are getting a driver’s license for a car 👍🚘 and saving up to buy me a house in the south of the country 🙂

I really want to live in Gjøvik, but since a job, regular doctor and follow-up in mental health have become so good for me here in the municipality I live in now, I also want to buy a house here🙂It is of course much cheaper here than in Gjøvik when it comes to house prices, so that is also part of the reason why I think I will come and buy a house in the municipality I live in now🙂👍

I have noticed that not many people like and think as many years ahead as these plans will take for me, but for me it is an important part of being able to look ahead and have exactly these goals to go for🙂 It’s the small joys of being able to work towards the future goals and dreams you can have in life that often make the heavier days and periods better for me🙂🙈

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s