Behandlingen på DPS så langt.

Jeg har kommet et stykke i behandlingen på DPS nå og så langt så går det fint, men jeg håper jeg kan fortsette og kunne dra dit fysisk og at de ikke sier at jeg ikke kan få dekket taxi dit, men er nødt til og ta behandlingen over nettet istedenfor, nå så langt så har det ikke vært noen problem med taxi dit, men de mener at jeg i utgangspunktet ikke får taxi via pasient reiser dit med mindre jeg hadde vært en psykose pasient og at de er usikre på om problemene mine med ryggen og at jeg mister uten at noen finner grunnen til det kraften til og kunne stå og gå er grunnlag nokk til at jeg får taxi dit… så vi får se om jeg kan fortsette og ha behandlingen på DPSN i Hadeland eller om jeg må sitte hjemme foran pc-en og ikke klare og fokusere på selve behandlingen.

Vurdering: 1 av 5.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lagt ut den

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s